OMEN kiertue

Suuri e-urheilun vuosi 2019 rullaa eteenpäin matsi kerrallaan. Kesän tapahtumat mukaanlukien huikea Assembly ovat takanapäin ja siirrämme katseen kohti talvea. Kiitos kaikille joiden kanssa olemme päässeet kokemaan sykähdyttäviä pelihetkiä yhteistyökumppaniemme striimien ja HelsinkiREDS pelaajien kanssa.

OMEN -kiertueen löydät seuraavaksi Helsingin Jäähallilla 27.11. & 29.11.2019 OMEN Gaming Cornerista, jossa järjestämme tiukkoja 1v1 turnauksia mahtavilla tuotepalkinnoilla erinomaisen HREDS -tiimin kanssa. Tämän jälkeen Kampin joulukiertue kolkuttelee ovilla!

Tule tutustumaan vuoden halutuimpiin OMEN -tuoteuutuuksiin ja haastamaan itsesi ja pelitaitosi! Ole pysäyttämätön, nappaa pelikaverisi matkaan ja nähdään OMEN -pelikiertueella!

  • 20.-23.2.2020

    OMEN -kiertue @ Assembly Winter 2020

  • 27.2.-1.3.2020

    OMEN -kiertue @ Lantrek 2020

  • 22.1.2020 OMEN Gaming Corner @ HIFK-Ässät, Helsingin jäähalli

OMEN @ Assembly Winter 2019

OMEN -kannettavat

Ole kaikkialla

Säälimättömässä kilpailussa voiton vievät sankarit, jotka pystyvät parhaimpaansa. Tehokkaalla laitteistolla ja hyökkäävällä muotoilulla varustetun OMEN -kannettavan mobiilisuorituskyky on vertaansa vailla – voit tarttua mihin tahansa pelihaasteeseen lähes missä tahansa.

Lue lisää Katso video

OMEN -pöytätietokone

Ole pysäyttämätön

OMEN -pöytätietokoneessa yhdistyvät huippuluokan muotoilu, uusinta tekniikkaa oleva laitteisto ja helppo päivitettävyys, joiden avulla pärjäät huippupeleissä ja käytössäsi on kovan kilpailun edellyttämä suorituskyky.

Lue lisää Katso video

Tarkista oletko voittanut

Osuuko koodi oikeaan?

Syötä tapahtumasta saama koodisi vieressä olevaan kenttään ja näet heti oletko voittanut itsellesi tehokkaan OMEN OBELISK -pelipöytäkoneen.

OMEN -kannettavat

OMEN -pöytäkoneet

OMEN -kuulokkeet

OMEN -näytöt